احمد حجتآبادی در نشست خبری شورای حمل و نقل استان کرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کرمان 11 درصد خاک کشور را به خود اختصاص داده و یک هزار و 223 کیلومتر بزرگراه در کرمان وجود دارد.
وی افزود: 2 هزار و 113 کیلومتر راه اصلی در استان کرمان داریم که با توجه به اهمیت راههای ترانزیتی در این خطه 318 نقطه حادثهخیز از سه سال قبل این نقاط شناسایی شدند و 59 نقطه برطرف شده است.
رئیس پلیس راه استان کرمان بیان داشت: برای کاهش تلفات در راههای برون شهری استان کرمان در سال جاری وضعیت مطلوبی دارد و رتبه نخست کاهش کشته را در کشور به خود اختصاص داده که طرحهای متعدد در سال و تدابیر استانی در امر ترافیک موجب این موفقیت شده است.
حجتآبادی افزود: ضرورتها در حوزه حمل و نقل استان کرمان شامل نصب دوربین ثابت سرعتسنج در نقاط حادثهخیر، تسریع در دوبانده کردن راههای اصلی و راه اندازی مجتمعهای رفاهی در استان کرمان است.
وی عنوان کرد: فقدان جاذبه در مسیر راههای کرمان موجب میشود، رانندگان با خستگی برای زود رسیدن به مقصد و ارتکاب به تخلفات طی طریق کنند.
رئیس پلیس راه استان کرمان گفت: خستگی و خوابآلودگی، سرعت و سبقت غیرمجاز، واژگونی و خروج از جاده بیشترین فراوانی را در تصادفات دارد.
حجتآبادی با اشاره به اینکه 55 درصد از کشتههای تصادفات کرمان در واقع در مسیر و یا در بیمارستان جان خود را از دست میدهند، بیان داشت: کوتاهی و مشکلاتی که در امر اورژانس و بیمارستانهای استان کرمان وجود دارد، نیازمند توجه مسئولان به این امر است.
وی افزود: در سال جاری 208 تصادف منجر به فوت در استان کرمان داشتهایم در حالی که این رقم در سال گذشته 331 نفر بوده است.
این مسئول انتظامی تصریح کرد: طی هشت ماهه نخست سال جاری شاهد 24 درصد کاهش کشته در تصادفات استان کرمان بودهایم.
حجتآبادی با اشاره به اینکه 52 درصد تصادفات در راههای روستایی استان کرمان روی میدهد، افزود: این راهها رها شده و نظارت کافی بر آنها وجود ندارد و اگر این روند ادامه یابد، طی سالهای آینده بحران سنگینی در این مسیر داریم.
وی از مردم خواست تا در سفرهای زمستانی تجهیزات مورد نیاز را به همراه داشته باشند و افزود: راههای استان کرمان وسیع هستند و رانندگی در این مسیرها باید با شرایط استان باشد و از رانندگی مداوم پرهیز و از سبقت و سرعت غیرمجاز جلوگیری شود.